PepsiCo є одним із лідерів українського ринку продуктів...
Taller - бренд з бельгійським корінням. Він виробляється...
З 1996 р. OLІS спеціалізується на виробництві майонезу,...
Невід’ємною частиною української кухні є величезна палітра сирів....
Головна особливість та перевага сирної технології Пирятинського заводу — це те, що сир виготовляється виключно з натурального молока, без рослинних домішок, без застосування сухого молока. Основні напрямки діяльності заводу — це виробництво твердих та плавлених сирів. Окрім цього, на заводі виготовляється цільномолочна продукція, суха демінералізована молочна сироватка та вершкове масло.Торгова марка „Пирятин“ , входить до групи кампаній „Молочний альянс“ і є лідером у галузі виробництва сирів на Україні Обсяги реалізованої підприємством продукції у січні-вересні 2019 року склали 784,1 млн.грн, що на 173,5 млн.грн. менше, ніж у січні-вересні 2018 року. У звітному періоді вироблено: сирів та сирних продуктів твердих - 5107,6тон, сирів сирних продуктів плавлених - 1801,2 тон, молока питного та пряженого – 633,6 тон, кисломолочної продукція (кефір, ряженка, йогурт) – 487,1 тон, сметани – 172,1 тон, сухої молочної сироватки – 3179,9 тон. На експорт відвантажується майже половина виробленої продукції, усього експортуються 27 видів сирів. На підприємстві працює 639 працівників.
багаті традиції
професійна майстерність
найсучасніше технологічне оснащення
вул.Сумська,1, м.Пирятин Полтавської області, Укра
Мова:
Контакти: